Diskussionsforum och julafton

Någon kanske har fått för sig att jag lagt ned utvecklingen av H.VHS, men då i misshugg. Däremot har jag varit tvungen att ägna mig åt annat ett tag.

Nu händer det dock saker igen. För det första har jag alldeles nyss smällt upp ett diskussionsforum, eftersom kommentarfälten här på bloggen helt enkelt inte är särskilt överskådliga.

Likadant är det med Mantis-installationen som använts för buggrapportering och -spårning. Under de närmaste dagarna kommer jag att flytta skript, program och liknande till forumet från bloggen. Mantis blir däremot kvar, men kommer inte längre vara till för felrapporter från användare. På den punkten ersätts det av forumet.

För det andra är version 0.32 förhoppningsvis färdig att släppas lös relativt snart. Efter att det tidigare måldatumet 15 november gick om intet har jag valt att försöka släppa på julafton i stället. Alla stora förändringar är redan genomförda, medan en del mindre viktiga buggar fortfarande väntar på att betas av. Några buggfixar kan komma att skjutas på framtiden eftersom de helt enkelt inte märks av särskilt ofta.

Två moment har haft extra hög prioritet inför 0.32. Det ena är att undertexter ska gå att hämta. Det andra är att göra något åt problemen som många haft med knackiga eller helt avbrutna hämtningar. Om du är en av dem som haft problem med att hämtningar avbryts i H.VHS 0.31, så vore det väldigt bra om du kunde hjälpa till att prova den nya koden. Se då till att pallra dig i väg till forumet för vidare instruktioner.